Hvilket gear bruger vi selv her hos Unisport? Pt. 2

20.08.2015

Skrevet af Mathias

Fornyligt startede vi en lille serie, hvor vi giver jer der ude et indtryk af det gear vi selv bruger her hos Unisport. Denne gang er det Mads, som arbejder i vores product team og spiller som en offensiv midtbane, (en trequartista om man vil) der tager os igennem sit essentielle udstyr...

Nike Magista Opus FG: Dette er min træningsstøvle. Jeg træner 3 gange om ugen, så jeg har brug for en støvle der giver mig komfort og kontrol. Vores træninger i min klub indebærer oftest en masse tekniske øvelse og højintensitetsspil, så det er vigtigt at mine støvler sikrer mig optimal boldbehandling og beskytter mine fødder, både for tacklinger men også for træningsbelastningen. Denne støvle har bare et lækkert fit, og komfortmæssigt er der ikke mange andre støvler der kan konkurrere med Magista.

Umbro Velocita HG: Dette er min kampstøvle. Her har jeg brug for en støvle der er designet til fart! Jeg kan godt lide at spille i letvægtsstøvler når det virkelig gælder i turneringen, en holdkammerat og jeg joker tit med, at nye støvler og letvægtsstøvler lige giver 10% ekstra skills og fart. Med Velocitaen kan jeg nærmest ikke mærke at jeg har en støvle på, jeg føler mig lynhurtig og materialet på støvlen giver mig en ren sparkeflade, så boldene tit knækker i luften og forvirrer målmanden.

Mercurial Flylite Guard: Denne benskinne er super god. Den fylder ikke meget på mit ben, hvilket jeg godt kan lide, men den beskytter mig som en benskinne skal. Den vejer ikke meget og det anatomiske fit gør, at jeg ikke lægger mærke til at jeg har en skinne på. Jeg er typen der ikek bryder mig om at spille med skinner, så de skal helst være små, lette og stærke, så derfor er Flylite Guard perfekt til mig.

Trusox: Som tidligere nævnt, så bruger jeg det meste af min tid med fodbold, på at træne. Derfor skal jeg have de mest optimale træningsbetingelser som muligt. Af denne grund benytter jeg Trusox til træning, så mine fødder ikke skrider rundt i støvlen. De øger komforten yderligere og gummifirkanterne sikrer stabilitet i støvlen. Kombineret med mine Magista, så belastes mine fødder ikke unødvendigt.

Alle har deres preferencer når det kommer til gear og det her er bare hvad Mads selv bruger på banen, både til træning og kamp. Har du noget af det samme gear og deler du hans kærlighed for dem?