adidas udfordrer dig til at "unfollowe" Messi og skabe dit eget spil!

20.08.2015

Skrevet af Mathias

Lionel Messi er nok den bedste fodboldspiller i historien, hans evner og talent er fuldstændig uden sidestykke. Den fantastiske argentiner har millioner af fans jorden rundt, som alle ville give hvad som helst for at være ham. Men der er kun en Messi og ingen andre kan være ligesom ham. Det er tid til at unfollowe ham og skabe dit eget spil, så du en dag kan være hans konkurrent i stedet.

Messi er enig og udfordrer hele den næste generations unge og kreative fodboldspillere til at glemme ham og i stedet skabe deres egen fremtid. I den super fede video fra adidas, kalder Messi og det tyske mærke folk ud og opfordrer dem til at udfordre deres idoler. Det umuligt ikke at blive en lille smule inspireret til at spille noget fodbold når man ser den her video.

Find dine nye adidas fodboldstøvler, så du kan skabe din egen fremtid.

Videoen følger en ung spiller, som så mange andre bruger sin tid på at idolisere Messi, før det går op for ham at han selv skal skabe noget unikt. Man skal ikke prøve at være Messi, skab dit eget spil og en dag bliver du Argentinerens konkurrence.

Det handler om at være modig nok til at sigte efter stjernerne og prøve at vippe sine idoler af pinden. Kommer du til at svare adidas og Messi’ kald og vise du tør stå ud på banen? Messi venter på dig, når i mødes på den helt store scene.