Ny adidas + KANYE WEST aftale | Kommer til at designe sports fodtøj og gear

29.06.2016

Skrevet af Mathias

I dag markerer en stor dag for adidas, efter de har aftalt en opgraderet partneraftale med Kanye West. Detaljerne af aftalen afslører, at han nu kommer til at arbejde med andre adidas afdelinger end kun adidas Originals. Se det fangede vores opmærksomhed!

Før vi starter, så bliver jeg nok nødt til at advare jer. Jeg er en forholdsvis stor fan af Kanye Wests arbejde på tværs af foretagender, så udsigten til performance gear og muligvis fodboldudstyr designet af ham er rimelig sindssygt. Det kommer man helt sikkert også til at mærke i den her blog, men jeg skal prøve at forholde mig rolig.

Du skal lede længe for at finde en person, som ikke har hørt om YEEZY BOOST 350 og 750 sneakersne. Kanye West er en influencer, som besidder tilsyneladende ubegrænset vision og i samarbejde med den teknologiske ekspertise hos adidas, har partnerskabet allerede vist hvad de kan gøre på sneakermarkedet. Nu cementerer de aftalen og kommer til at bruge hans evner i sportsverdenen. Stort move!

“Kanye is a true creator who has the ability to see things others don't. We are excited and honored to build on this partnership, and eagerly look forward to defining the future together,” commented Eric Liedtke, adidas CMO.

Absolut intet er blevet afsløret om hvilke afdelinger han skal designe for, men adidas football er trods alt den største branch, så det ville næsten være overraskende, hvis der ikke blev lavet lidt der. Det er også her, hvor jeg gerne vil pointere noget, som jeg har sagt lige siden Paul Pogba skrev under med adidas. YEEZY X Pogba collaboration kommer helt sikkert til at ske! HYPE!

“These past two years adidas and YEEZY have given a glimpse into our future. This partnership illustrates that anyone with a dream can dream without limitations.” - Kanye West

Ligemeget hvad der sker, så kan du være helt sikker på, at det nye adidas YEEZY performance gear bliver utrolig eftertragtet og med statsgaranti udsolgt på under 10 minutter. Jeg kommer selv til at holde rimelig godt øje!