Festlighederne fortsætter i Frankrig

19.06.2016

Skrevet af Jonathan

Med to runder overstået i Frankrig er EM kommet godt i gang og vores værter er bestemt ikke skuffede over, hvordan begivenhederne udvikler sig. De rapporterer fra Frankrig.

Runde to er overstået og der har været masser af følelser på spil. Joltter og Co. ser endnu engang tilbage på begivenhederne fra Frankrig.

Så er EM i Frankrig ligesom rigtigt kommet i gang. Frankrig er videre fra gruppespillet og Island fik deres første point ved deres første kamp i en EM slutrunde. Turneringen har budt på masser af højdepunkter. Men hvad tager vores værter med sig efter Runde 2?

JOLTTER:

Til VM i Brasilien i 2014 var jeg der og der var en vild stemning. Men sådan som fans giver den gas her i Frankrig er helt vanvittig! Jeg har været i Paris, Bordeaux og Toulouse nu, og det bliver bare vildere og vildere for hver dag. Jeg var inde og se Sverige-Italien og jeg kan slet ikke beskrive, hvor fedt det var. Hvis man fulgte med i min Snapchat Story, så kan man få en lille fornemmelse for stemningen og atmosfæren. Det er bare en fest hver dag.

Husk at du kan følge drengene på Youtube, Snapchat og på Facebook livestream hver dag.

LUCA:

Jeg blev mega irriteret over Tysklands kamp mod Polen. De spiller sjældent så dårligt, som i den kamp. Så jeg forventer virkelig at de sætter tingene på plads i den sidste kamp. Uden for banen er det virkelig dejligt at se at folk er stoppet med at slå på hinanden og i stedet gør det til den fest det her er. Det er som om at folk gør oprør mod al volden ved bare at blive mere glade og mere festlige. Det er virkelig fedt at være en del af.

JAYMIKE:

Der har været virkelig mange overraskelser. Særligt Island og Albanien har overrasket mig virkelig positvt. Og så kan jeg ikke lægge skjul på at Englands sejr mod Wales gjorde mig rigtig glad. Rashford gjorde et kæmpe indtryk på mig – jeg drømmer om at se ham score i turneringen! Og og og. Det skal nævnes: Paris Pack. Den er jo virkelig fed! Farverne går sindssygt godt sammen og så har jeg bare et eller andet specielt forhold til PureChaos. JEG. SKAL. HAVE.DEN.