adidas præsenterer Paris Pack | En hyldest til PureFootball

17.06.2016

Skrevet af Jonathan

En hyldeste af PureFootball. En god måde at beskrive EM slutrunden indtil videre. Nu giver adidas deres bedste spillere en farveopdatering til ACE og X i en Limited Collection udgave.

Med et design, inspireret af de festlighed begivenheder ved Europamesterskabet, har adidas her til morgen løftet sløret for deres nyeste udgave af ACE og X. Kollektionen er døbt Paris Pack og indeholder en adidas ACE 16+ PureControl og X 16+ PureChaos samt tilhørende ACE 16.1 og X 16.1 Street sko, i meget livlige farver.

Med sådan en vild omgang dedikeret til de franske EM værter, så er det selvfølgelig kun naturligt at fodboldstøvlerne også bliver benyttet under selve turneringen. Så selv om denne lancering er en del af Limied Collection serien, så ville jeg blive noget overrasket, hvis vi ikke kommer til at se Paul Pogba i et par ACE 16+ PureControl - og alt afhængigt af, hvem der går videre fra gruppespillet vil vi nok også se et par X 16+ PureChaos på fødderne af Müller og Co. Intet er bekræftet endnu, så vi må vente og se.

Sammen med fodboldstøvlerne har adidas også smidt et par Street sko med i lanceringen. Street fodbold har et udbredt community i Frankrig og derfor var det kun naturligt at denne fransk inspirerede Paris Pack også dedikerede sig til street fodbolden.

Hvis du vil have fingrene i den nye Paris Pack, så kan du finde dem lige her.