Joltter, JayMike og Luca ser tilbage på Runde 1

15.06.2016

Skrevet af Jonathan

1. runde af EM er overstået og mens det stadig er alt for tidligt til at konkludere noget som helst, så ser vi tilbage på, hvad slutrunden har kunne byde på indtil videre.

Der har været alt fra vanvittige mål til uventede overraskelser over til deporterede fans. Det har ikke været en stille 1. runde i Frankrig og vores 4 værter har i den grad haft deres at se til. Vi bad dem om at give deres vurdering af de første 5 dage af EM slutrunden.

JOLTTER:

At se Payet’s mål på Stade de France i åbningskampen var uden sammenligning højdepunktet indtil videre. En vild måde at skyde det hele i gang på. Men det skal i den grad også nævnes at Østrigs og Ungarns fan fik skabt en vanvittig stemning til deres kamp. Jeg blev helt høj af at være inde og se den kamp.

Der har indtil videre bare været en fed stemning, folk er glade og så kigger de selvfølgelig også en ekstra gang på vores #unisportlife vogn. Den er episk!

Husk at du kan følge vores værters rejse under EM på Youtube, Instagram og Snapchat – ligesom at de hver dag livestreamer som opvarmning til dagens sene kamp.

LUCA:

Jeg synes det er for tidligt til at sige noget om turneringen endnu, men jeg har været virkelig overrasket over at der ikke har været nogle af de store hold, som ikke har været i stand til virkelig at sætte tingene på plads endnu. Det bliver spændende at se om, det bare var lidt start-rust der skulle løbes af, eller om det er en tendens der er kommet for at blive.

Det er super fedt at hænge ud med de tyske fans. Ikke kun fordi jeg kan relatere mig til dem, men de forstår bare at have det sjovt og give den gas på den fede måde.

JAYMIKE:

At se Ungarn slå Østrig, der var overraskende svage, var helt sikkert den største overraskelse for mig. Og på den endnu mere positive side, så var det virkelig fedt at se Italien være så meget stærkere end jeg overhovedet havde forventet.

Så har det også bare været fedt at se alt gearet i aktion lige fra fodboldstøvler til landsholdstrøjer. Det er jo det vi har gået og ventet på i flere måneder.

Se i øvrigt JayMike give sit bud på en Top 5 af de bedste landsholdstrøjer ved denne EM slutrunde og også snakke om vores Boot Performance Lab i nedenstående video.