Toulouse overlever i Ligue 1 efter vild motivationstale

23.05.2016

Skrevet af Jonathan

Hvis du nogensinde skal bruge motivation til noget som helst her i livet, så skal du se den her video.

De seneste uger har været nogle følelsesladede, med både glæder og hjertesorger. Der er blevet løftet pokaler, grædt tårer over nedrykning og åndet lettet op. Pascal Dupraz var særligt presset da hans hold, Toulouse FC (med danske Martin Braithwaite som anfører) skulle vinde for at blive i Ligue 1 i Frankrig.

Han havde dog en plan…

… Og lad mig bare sige at jeg aldrig har stiftet bekendtskab med Pascal Dupraz, men han er lige blevet min personlige motivator, for hver gang jeg skal ud og præstere. Mens jeg græder færdig kan du se videoen herover.

Og nå ja, Toulouse vandt 3-2 efter at have været bagud to gange… Se højdepunkterne fra kampen her.