Gårsdagens kamp vil ikke gå i historie bøgerne som nogen prængende eller velspillet kamp. Faktisk var det en langtrukken affære som kroaternes burde have afgjort efter 90 minutter. Som bekendt er det ikke altid det bedst spillende hold som vinder fodboldkampe, og det var det heller ikke i aftes. Kampen levede først rigtigt op i døende minutter af den forlængende spilletid. Der var til gengæld drama for alle pengene, da kampen vågnede op. Da Klasnic bringer kroaterne foran efter en gedin skovtyr fra Rüstü (som skulle vise sig at tage revanche) udbrød der, naturligvis, kæmpe jubel. Jublen var både på tribunen, banen og fra kroaternes bænk. Selv den karismatiske Slavan Bilic var ude og fejre adgangsbilletten til semifinalen, troede han. Det skulle nemlig vise sig at Kroaterne blev meget klogere da tyrkernes Semih Sentürk ville de anderledes. Den indskiftede Sentürk bankende i hans smukke blå Adidas AdiPURE bolden i mål. Ufortjent, ja, men Semih og tyrkerne var naturligvis fuldstændig ligeglade. I straffesparks konkurrencen kunne kroaterne ikke holde nerverne i ro, tabte derfor 3-1. Semih Sentürk scorede også på straffespark og blev derfor også tyrkernes helt denne aften. Derfor får han også kåringen som ”dagens EM detalje”. Tyrkiet klar til semifinalen hvor de på onsdag møder Tyskland i Basel. Vi har selvfølgelig fodboldtrøjer fra begge hold, så du kan have et hold at holde med uanset om du er til tyskere eller tyrkere.