Liverpool vil aldrig gå alene med New Balance

10.04.2015

Skrevet af Jonathan

Mens Liverpool kæmper en brav kamp for at hænge på i toppen af Premier League, kan New Balance ikke længere holde det tilbage. Ved et ægte fan-event på The Kop kunne de i dag præsentere de trøjer, som Liverpools stjerner vil bære til næste sæson. Og som altid er der masser af meninger om designet…

Inspirationen bag Liverpools første sæt trøjer efter Warrior blev skiftet ud med New Balance kan ikke kritiseres. Her har det amerikanske sportsbrand nemlig forsøgt at visualisere den mosaik som skabes, når alle de rødklædte fans står på The Kop med deres flag og halstørklæder. Og fan eller ej, så er det også et helt specielt billede Liverpools fans skaber når de står og synger “You’ll never walk alone” lige før kampstart.

Vi spurgte et par af vores inkarnerede Kopites om deres mening...

Malene fra vores hollandske kundeservice har altid været stor fan af Liverpool, men ved ikke helt om hun føler New Balances design: “Jeg er glad for at man har bevaret de klassiske elementer som flammerne og ‘96” i nakken. Men designet er ikke lige min stil. Jeg er ikke så vild med kraven og den ternede stil.”

Patrick, som sidder i vores internationale kundeservice er til gengæld helt over i den anden ende: “Klassisk, lækkert look. Skal helt sikkert have trøjen. Jeg er vild med vores nye sponsor. YNWA!”

Nye trøjer afføder altid delte meninger. Og her hos os er det ingen undtagelse. New Balance har forsøgt at ramme en stil, som fører minderne tilbage til storhedstiden i 1980’erne, hvor Kenny Dalglish udgjorde del i Europas måske bedste hold. Synes du at New Balance har ramt rigtigt med denne Liverpool trøje?