Mid-season sale! | Kæmpe rabat på Nike, adidas og PUMA fodboldstøvler, trøjer og gear!

06.05.2016

Skrevet af Mathias

Vejret er lækkert og vi er i godt humør, så det fejrer vi med et mid-season udsalg, som gør dig klar til sommer fodbold. Vi har reduceret prisen på nærmest alting, så vi kan godt garantere du finder noget for dig her.

Vores udvalg af fodboldstøvler er rimelig imponerende, hvis vi selv skal sige det, og vi tilbyder nu rabat på nærmest alle støvler i biksen. De nyeste top støvler fra Nike Radiant Reveal Pack er dem de professionelle bruger på banen lige nu og det kan du også nu. Det samme gælder for de nyeste adidas 16 og X 15 fodboldstøvler, som vi har sat ned med 20%.

Du finder støvlerne fra Nike, adidas og PUMA med rabat lige her.

Sæsonen er ved at være slut og hvis du vil fejre dit holds bedrifter eller vise dem lidt støtte til slutspurten, så har du chancen her. Vi har blandt andet 40% rabat på Champions League finalisterne fra Real Madrid og hele 51% rabat på Europa League finalisterne, Liverpool.

Se om dit hold er blandt tilbuddene her, hvor alle fodboldtrøjerne der er på tilbud vises.

Hvis du er ude på at opgradere dit outfit inden sommer, så har vi også noget til dig der. Nike F.C. og sneakers på tilbud i massevis denne vej!

Jeg tror vi med ret god sikkerhed kan sige, at der helt sikkert er noget for dig i vores mid-season udsalg, så rigtig god fornøjelse.