Se AC Milans nye hjemmebanetrøje for sæsonen 16/17

14.05.2016

Skrevet af Jonathan

Uanfægtet de seneste års resultater så er AC Milan blandt Italiens absolut største fodboldklubber. Nu har adidas løftet sløret for en ”djævelsk” ny hjemmebanetrøje. Se den her.

Traditionerne bag klubben AC Milan er så stærke at klubben altid vil blive betragtet som en storklub og ligegyldigt hvilken sammenhæng man møder milaneserne i, vil man altid have en vis ærefrygt over for dem. Måske baserer det sig også lidt i klubbens grundlæggers, Herbert Kilpins, famøse ord: ”Vi er et hold af djævle. Vores farver vil være rød som ild, og sort for at fremprovokere frygt i vores modstandere”

Det er netop denne udtalelse, som adidas har bragt i spil til designet af den nye AC Milan hjemmebanetrøje. De røde frontpaneler illustrerer en effekt af dryppende blod. Og AC Milan må da efterhånden også være sultne efter blod, efter så mange år uden trofæer.

Jeg er ikke sikker på at jeg er vild med designet, men man må da give adidas at historien bag egentlig er meget god. Spørgsmålet er så bare om den kan fremprovokere frygten hos modstanderne og inspirere AC Milan til at nå storhedstiderne fra 90’erne igen.

Du kan købe den nye AC Milan hjemmebanetrøje lige her.