UnisportXadidas #BeTheDifference lagde København ned med tricks

05.08.2015

Skrevet af Jonathan

Endnu en weekend stod i fodboldens tegn efter at adidas var et smut forbi Papirøen med deres #BeTheDifference event. Unisport havde sørget for de 16 hold til den tricksfyldte turnering og jeg skal da lige love for at Danmark bragte panna kulturen til næste niveau. Næste stop: Marseille og Kristoffer Licht og Jacob Corneliusen er klar til at repræsentere Danmark.

Hele sommeren igennem har adidas turneret rundt i verden for at finde de bedste freestylere der kan gå på to ben. Med ACE og X på fødderne og spillere duelleret 2 mod 2 om hvem der kunne lave de vildeste tricks og ydmyge sin modstander mest. Og lad det være sagt med det samme: København bragte varen.

Er du kontrol eller kaos? Træf dit valg med adidas fodboldstøvler her.

Struktureret som en knock-out turnering stillede 32 spillere op i håbet om at vinde en tur til Marseille, hvor vindere fra alle destinationer skal mødes til den ultimative showdown. Og det var lige fra første kamp at det blev klart at Danmark ikke skulle bekymre sig om at kunne sende et kompetent team afsted. Flere hold undervejs havde nogle vilde skills i deres repetoire, som Langekær/Christiansen der åbnede ballet på vildeste vis. Downer/Brown som havde taget turen fra London viste vilde "quick feet" og ikke mindst vinderne Licht/Corneliusen, som i sidste ende klart var over alle. Aftenens detalje stod Drøger/Schou dog for, som fik hele Parkeringshuset på Papirøen til at udbryde i ekstase.

The Base åbnede i Berlin i forbindelse med Champions League finalen. En 3.500 kvm stor bygning, hvis atmosfære adidas efterfølgende har forsøgt at sprede ud til resten af verden. Omend i noget mindre størrelsesforhold, så formåede adidas Danmark og Unisport stadig at vise hvilke ACE og X talenter, der gemmer sig ude i landet.

Noget utraditionelt var spillerne iført fodboldstøvler. Utraditionelt fordi denne type fodbold jo normalt spilles med IC eller TF sål. Drengene fik dog uden tvivl bevist at tricks ikke sidder i fodtøjet, men i føderne.