Mens de fleste af de større ligaer har fundet deres mestre, så er der en uhyre intens afslutning i vente, hvor Roma og Inter ligger med 1 point imellem dem efter denne weekendens runde. To hold som spiller i trøjer fra italienske Kappa og amerikanske Nike, så også noget af en prestigefyldt kamp på dén front. San Siro var ellers festklædt og klart til at hente endnu et mesterskab til nordens hovedstad, men måtte så meget igennem, før det stod klart at det ikke skulle blive den solbeskinnede søndag. Faktisk stod der så meget drama på kontoen, at det næsten måtte have føltes uudholdeligt for fansene. Patrick Viera kunne ellers starte guldfesten efter kun 11 minutter, da han lagde bolden i kassen i hans sort/røde Adidas Predator PowerSwerve. Dermed så det rosenrødt ud, men Siena, som var dagens modstander svarede igen ved Massimo Maccarone 19 minutter senere og udlignede føringen. Om det var gummiben, der var årsagen skal være usagt, men det betød ikke at festen ikke kunne genoptages. I slutminutterne dukkede det unge megatalent Mario Balotelli nemlig op – igen – og scorede til 2-1 i første halvlegs slutminutter. Dermed lavede han god reklame for den nye Nike Air Legend II, som må siges at være mange topangriberes yndlingsvåben i jagten på mål. Men det skulle vise sig ikke, at være nok.. I anden halvleg kunne Sienas Houssine Kharja nemlig udligne føringen endnu engang med omtrent 20 minutter igen. Kharja spiller i Puma Velocity 1.08 i varianten sort/hvid, som har været en af de mest interessante nye støvler fra Puma i år. Ni minutter senere, udspiller der sig så det der må siges at være kampens absolutte nøglesituation og det både forfærdeligt rammende ved fodbolden, som man skulle være vidne til. Der bliver nemlig begået straffespark og Cruz, har taget bolden til sig og bestemt sig for at sparke, da Zidanes overmand, Materazzi støder til oppe i feltet. Han tager bolden fra Cruz og begiver sig mod pletten. Et valg, som ikke skulle vise sig at være synderligt klogt. Materazzi kunne nemlig ikke få bolden over stregen og dermed endte Inter med kun 1 point. En afslutning som blev hilset velkommen i Rom. Her scorede de to Adidas Predator PowerSwerve-brugere, Panucci og De Rossi nemlig i Romas 2-1 sejer over Atalanta. Dermed halede Roma yderligere 2 point ind på Inter og der er dermed lagt op til en nervepirrende afslutning, hvor Inter skal spille mod Parma og Roma mod Catania. Begge kampe på udebane. Alt kan ske og vi følger naturligvis afslutningen i weekenden her på Unisport.dk.