Hvem kommer til at stå mest frem på Team evoSPEED?

22.04.2016

Skrevet af Jonathan

Vi har tidligere givet vores anerkendelse til det New York baserede magasin Eight by Eight. Nu har PUMA gjort det samme og indgået i et samarbejde i forbindelse med lanceringen af Tricks Pack.

I går kunne PUMA løfte sløret for deres nyeste Tricks kollektion, som skal repræsentere tyskerne ved alle de store slutrunder til sommer. PUMA har både spillere der skal vise farverne til EM i Frankrig, Copa America og OL. Og det ikke er blot hvilke som helst spillere. Nej, det er den absolutte top.

Samarbejdet mellem PUMA og Eight by Eight har resulteret i nogle ultra kreative illustrationer der på hver deres måde indfanger den dualitet der eksisterer i os alle sammen og som PUMA Tricks konceptet repræsenterer. Det er i spændingsfeltet mellem det gale og det normale at magien skabes og det må man sige at de her illustrationer virkelig understreger.

Til sommer (dog allerede fra nu af) vil spillere som Sergio Agüero, Antoine Griezmann og Marco Reus løbe rundt med den helt nye evoSPEED SL II og/eller evoSPEED 1.5. evoSPEED har fået en mindre opdatering (som du kan blive klogere på her), så den står helt skarpt til PUMA’s stjerner når de skal ud og skabe nye triumfer.

Hvem tror du bliver den helt store af PUMA’s evoSPEED spillere til sommer?