Måneden der gik: Klar til den nye sæson

31.07.2015

Skrevet af Mathias

Endnu en måned er ved at gå på hæld og som vi altid gør, så tager vi noget tid til at reflektere på alle de bedste fodbold gear lanceringer fra Juli. Måneden blev i den grad skudt i gang med den aller vildeste dag på året indtil videre, hvilket næsten alene gør Juli til endnu et bejler til året bedste måned. Læs med og se nogle af de ting du måske har overset…

Som nævnt før blev Juli sparket i gang i stor stil med en dag der havde så mange nye fodboldstøvler og fodboldtrøjer, at vi faktisk ikke engang kan nå at nævne dem alle. Det mærke der havde flest lanceringer kørende den dag var adidas, der sparkede gildet i gang ved at lancere opfølgende farvevarianter til deres X15.1 og Ace15.1 i et refleksivt design.

De travle drenge fra adidas fulgte derefter op på deres nye fodboldstøvler, ved endelig at vise den nye Juventus hjemmebane og udebanetrøje frem, hvilket var deres første bud på en trøje til La Vecchia Signora. Juve var ikke de eneste der fik en ny trøje den dag, fordi PUMA var også klar til at melde sig ind i kampen og lancerede Borussia Dortmunds nye trøjer.

Find alle de bedste fodboldstøvler og fodboldtrøjer fra adidas, Nike og PUMA lige her.

Ligesom adidas, var PUMA langt fra færdige og introducerede en ny farvevariant til deres største innovation til dato. Selvom de også opdateret deres populære evoSPEED 1.4, så var det igen, ligesom da de blev lanceret, SL (Superlight) støvlen der stjal spotlightet. Den vejer kun vanvittige 103 gram, hvilket gør den til den letteste kampstøvle på markedet.

Senere på måneden var det igen adidas der meldte sig på banen og introducerede deres nye collection af indendørs og street fodboldstøvler. Boost,Court og Cage skoene kom i en bred vifte af farvevarianter og det bliver spændende at se hvad fremtiden bringer for de nye kollektioner.

Find alle de bedste fodboldstøvler og fodboldtrøjer fra adidas, Nike og PUMA lige her.

Nike var ikke så meget med i starten af måneden, hvor alle andre gik lidt lancerings amok, bortset fra et par fodboldtrøjer fra Manchester City, Inter Milan og Paris Saint Germain. Nike havde sparet lidt på kræfterne og var i midten af måneden klar med nye farvevarianter til alle deres støvler, frem mod den nye sæson. Lightning Storm Packen fra Nike kommer i hvert fald uden tvivl til at dominere landskabet efter sommerpausen.

Juli er ved at være slut og det betyder næste sæson snart ikke er langt væk længere. De største mærker har gearet op i stor stil og mange hold er tættere og tættere på at være fuldstændig klar til kick-off. Hvad har været den bedste lancering fra Juli efter din mening?