adidas introducerer Copa SL - Innovativ fortolkning af en all-time klassiker

16.04.2016

Skrevet af Mathias

I hele 2016 har adidas smadret forventninger og blevet belønnet for at turde tage risici. Nu tager de en enorm en af slagsen, som du enten kommer til at elske eller hade. Vi introducerer her adidas Copa SL fra Limited Collection.

adidas har skabt deres serie af Limited Collection fodboldstøvler, fordi de identificerede en bemærkelsesværdigt stigning i samlerkulturen blandt fodboldstøvle-entusiaster. For at fejre denne kultur og udvikle den endnu mere er adidas begyndt at skabe flere og flere af disse next-level Limited Edition drops, som stiller den enorme sult samlere har efter unikke fodboldstøvler. Dette fortsætter de nu med den moderne fortolkning af en af adidas’ all-time klassikere; Copa kollektionen.

Der er nærmest ingen ord der kan beskrive hvor modigt et move det er fra adidas, at begive sig ud i at genskabe den ikoniske Copa Mundial, specielt når de har ændret den så drastisk. På den nye adidas Copa SL har de forsøgt at give spillere en moderne version af den klassiske støvle, som virkelig viser alt adidas’ innovation og kreative natur.

I den process har de erstattet den bløde K-læder overdel med et tyndt Hybridtouch mikrofiber. Det er uden tvivl et move der med det samme skaber kontroversi blandt fans af den originale støvle, men stadig et der giver en moderne fortolkning af en ikonisk støvle. Da han blev spurgt om han var nervøs over at skifte fra de originale materialer svarede Sam Handy, Vice President of Design, og en af de ledende hjerner bag projektet følgende:

“Vi er utrolig stolte af vores arv, men ville gerne give et nyt twist på denne støvle. Vores Limited Collection giver os muligheden for at prøve disse spændende udviklinger i super limiteret antal.”

Selvom adidas har været yderst modige med deres design på Copa SL støvlen, har de dog stadig sørget for at den beholder sin genkendelige silhouette og vigtigst af alt den legendariske foldede støvlepløs.

Ja, støvlerne er radikalt ændret i forhold til originalen, men hvis du tager dem for hvad de er, så har du fat i en seriøst imponerende fodboldstøvle her. Det bliver spændende at se hvor godt folk tager imod dem!

Hvis du vil have hænderne i den nye adidas Copa SL fra Limited Collection, så finder du dem lige her.