Nike Free Hypervenom 2 med Daniel Sturridge

14.04.2016

Skrevet af Jonathan

Til sommer vil store dele af verdens øjne hvile på en særlig begivenhed: EM 2016 i Frankrig. Nike er allerede i gang med at bygge hypen op og selvfølgelig indgår Nike FC i EM opvarmningen.

Den fodboldkultur som vi fodboldnørder er ambassadører for omhandler ikke kun 90 minutter. Det er fodbold 24/7 i vores tanker, vores adfærd, vores tøj. Derfor elsker vi også Nike FC så meget. Det er den perfekte repræsentation af vores liv - #unisportlife!

“Basketball players have shoes they can wear on court, but they also have shoes they can wear off it. So it’s nice to now have the same in football. When you have a lifestyle shoe off the pitch, you can roll out, feel comfortable and represent the shoe you wear when playing.” Daniel Sturridge, Liverpool & England.

Nu er Nike FC klar med en ny kollektion (selvfølgelig) inspireret af Frankrig der jo som bekendt er værter for den 15. udgave af EM slutrunden. Nye T-shirts, træningsbukser og shorts. Vigtigst af alt er dog de sneakers som følger med. Til denne nye kollektion har Nike FC både en sneakers fortolket gennem Tiempo (Fås ikke i Unisport), Hypervenom, Magista og Mercurial siloerne.

Du kan bestille Nike Free Hypervenom 2 fra i dag. En sneaker som er konstrueret af den ekstremt komfortable Nike Free sål og den lige så behagelige Flyknit overdel.

Find den nyeste Free Hypervenom 2 (i bunden) og masser af Nike FC tøj lige her.