Et nærmere kig på Nike Mercurial Superfly Camo Pack

04.04.2016

Skrevet af Mathias

Nike går undercover med deres nye Camo Pack og har præsenteret deres støvler i et unikt camouflage design. Vores fotografer har taget et nærmere kig på Mercurial Superfly støvlerne her.

Komplet med en Limited Edition kasse og det hele, er Nike Mercurial Superfly fra Camo Pack en af de mest gennemførte støvler og en for samlerne at sætte pris på. Det unikke design er iøjnefaldende på sin helt egen måde, fordi selvom det naturligvis ikke er meningen med camouflage, så står looket virkelig ud på et par fodboldstøvler.

Indtil videre har ingen professionelle spillere spillet i Nike Mercurial Superfly Camo Pack støvler, men der er tegn på det måske kunne ske. Jamie Vardy brugte Hypervenom modellen fra Camo Pack i sidste uge og på dem er snørebåndsduppen farvet hvid og rød - som det engelske flag. Snørebåndsdupperne på Mercurial støvlen er i det portugisiske flags farver, og jeg ved ikke med jer, men når hører Mercurial og Portugal i samme sætning, så er der kun en spiller jeg kan komme på...

Om Cristiano Ronaldo får tid til at spille i Camo støvlen er svært at spå om, fordi han lige nu er hoppet i sin Natural Diamond model, men det bliver bestemt spændende at følge.

Hvis du vil have fingrene i den nye Nike Mercurial Superfly Camo Pack, så er de tilgængelige her fra den 12. April.