Diadora og Adidas afgjorde årets første CL opgør

Reading time: 3 min

Der var dækket op til fodboldlækkerbidskener på tværs af det europæiske kontinent, da Champions League igår skulle sparkes igang igen, efter måneders dvale. Den største fodboldturnering overhovedet gik dermed ind i sin afsluttende fase, hvor et af de tilbageværende hold d. 21. maj kan løfte trofæet med de store ører i Moskva. Igår stod det nok største opgør mellem Roma og Real Madrid på Stadio Olimpico i Rom, hvor et tætpakket stadion var klar til at tage imod duksene fra Primera Liga. Rom lagde i gruppespillet også græs til Real Madrid, da Lazio spillede 2-2 hjemme i en uhyre underholdende kamp.Den gang kom Real Madrid bedst fra start og scorede allerede efter 8 minutter. Det samme gjorde sig gældende igår, hvor Raul kunne bringe de hvide foran med 1-0 efter præcis 8 minutter. Raul satte endnu et mål ind i jagten på at nå legenden Di Stefanos rekord på 216 mål for Real i hans hvide Predator PowerSwerve. Roma virkede dog ikke skræmte af den dårlige start. Straks efter målet begyndte Francesco Totti at røre på sig, og satte efter et kvarters spil et Roma-angreb igang i hans Diadora Maximus RTX 14T. Bolden blev ført ud på venstrekanten, hvor Mancini sparkede den ind i feltet og på en returbold kunne David Pizarro sparke den i nettet til udligning i et par Adidas Predator, som allerede nu havde stået for hele to mål i Rom. Holdene gik også til pause med 1-1, hvilket begge hold kunne være rimeligt tilfredse med. I anden halvleg kom Mancini på scoringstavlen, hvor han havde fået serveret chancen på et sølvfad fra Francesco Totti. De herrer, Mancini og Totti, viste hvorledes man splitter et af de bedst mandskaber lige nu ad, og samarbejdet mellem de to i deres Diadora-støvler, var intet mindre end sublimt. Totti tog kælent bolden ned, prikkede den til Mancini, som med en følt bevægelse rundede Iker Casillas og sparkede Adidas’ Champions League bold sikkert i kassen. Real Madrid kæmpede dog bravt videre, og med skud på stolpen ville 2-2 nok ikke have været uretfærdig, men både Roma og Real Madrid er nok meget tilfredse med resultatet trods alt. Kampen endte nemlig 2-1 og et interessant opgør venter i returkampen. Liverpool må anses for at være en af de outsidere, som der nok er mest tiltro til. Ikke fordi de har ramt nogen form for storform i år, men fordi de er et notorisk godt cup-hold. Specielt i Champions League. Rafa Benitez har også måttet indse, at Champions League nok er de rødes eneste chance for metal i år og derfor satses der stor på at nå helt til tops. Hjemme på Anfield Road er man notorisk stærke og det skulle også vise sig igår, hvor det blev til en 2-0 sejr sikret i de sidste 10 minutter af kampen mod Inter. Dirk Kuyt scorede aftenens Adidas mål nummer 3 i hans Sort/hvide Adidas Predator PowerSwerve. Det ville Steven Gerrard, som bærer Liverpools anførerbind, forbedre og på et fantastisk langskud på kanten af feltet hamrede han bolden ind mellem forsvarsspillere fra Inter og cleanet op af stolpen røg bolden ind. Det blev aftenens sidste scoring og det er vel nærmest unødvendigt at forklare, at Steven Gerrard satte målet ind i Adidas Predator PowerSwerve? Liverpool skal dog nok få sit at se til i returkampen på San Siro og det bliver ikke nemt. Her kan du købe Liverpools udebanetrøje og spare helt op til 30% netop nu, hvis du vil være klar til udebanekampen i Italien. I Tyskland, som er Adidas hjemsted, kunne Kevin Kurányi give den nye Tunit 50.8 den bedste debut man kunne drømme om. Efter 4 minutters spil kunne han sætte bolden ind for Schalke 04 mod Porto, som også blev kampens resultet. I aftenens sidste kamp i Grækenland, fik Chelsea 0-0 mod Olympiakos, hvor det også blev til Tunit 50.8 debut for Ashley Cole og Kalou. Chelsea spillede i øvrigt i deres unikke udebanetrøje, som du ligeledes sparer op til 30% på lige nu.