PUMA bringer "den usynlige" fodboldstøvle tilbage med evoSPEED SL Grass Limited Edition

31.03.2016

Skrevet af Jonathan

Skabt for at skabe den "usynlige" illusion, har PUMA netop præsenteret evoSPEED SL Grass. Tag et nærmere kig på den nyeste Limited Edition fra PUMA.

Vi skruer tiden 10 år tilbage til VM i Tyskland i 2006. Her lancerede PUMA et hidtil ukendt design, som den dag i dag stadig står ud som et af de helt store fodboldstøvle-øjeblikke fra turneringen. Med ambitionen om at skabe en "usynlig" fodboldstøvle, gav PUMA deres v1.06 et helt unikt græs-design.

Dette unikke design er nu blevet bragt tilbage, 10 år senere nu hvor PUMA præsenterer Limited Edition evoSPEED SL Grass. Denne særlige udgave har fået et 3D print på overdelen, hvilket omend ikke gør støvlen usynlig, så i hvert fald skaber en forførende illusion på fodboldbanen når græsset er grønnest. Denne Limited Edition PUMA evoSPEED SL Grass vil blive udgivet i 2006 par på verdensplan, en lille reference til det årstal hvor PUMA udgav den orginale PUMA v1.06.

Bortset fra et helt unikt visuelt design, så er det en PUMA evoSPEED SL som vi kender den. Det er den letteste fodboldstøvle på markedet netop nu og det har PUMA opnået ved at konstruere fodboldstøvlen med en ekstrem tynd overdel, en ultra responsiv ydersål og et support-system der sørger for at holde både fod og overdel fast.

Hvis du vil have fingrene i denne Limited Edition PUMA evoSPEED SL Grass, så klik blot her.