adidas og AC Milan løfter sløret for ny stilet udebanetrøje

25.07.2015

Skrevet af Jonathan

Om man vil det eller ej, så er AC Milan blandt de absolut mest prestigefyldte fodboldklubber i verden. Også selvom trofæskabet har måttet stå lidt støvet hen gennem de sidste par år. Nu hylder adidas dog klubbens mange internationale triumfer med en stilet hvid udebanetrøje.

Okay, fans og spillere har haft mere stolte øjeblikke i Italiens hovedstad end dem de gennemlever i øjeblikket. Men både du og jeg ved at som ægte fan følger man sin klub i medgang og modgang. Og det kan godt være at milaneserne oplever modgang på fodboldbanen i dissse år, men adidas sørger da i det mindste for at klubben for modebyen trods alt lever op til de visuelle forventninger.

Køb AC Milan fodboldtrøjer lige her. Udebanetrøjen kan bestilles nu - Pris: 649,-

Milans nye udebanetrøje udtrykker det stilede og simple look, som folk i og omkring klubben sætter så stor pris på. Og mon ikke at de vil sætte endnu mere pris på den, når den bliver taget i brug for første gang når Milan møder bysbørnene fra Inter som en del af pre-season programmet i International Champions Cup i Shenzen Kina.

AC Milan har ikke ligefrem været toppen af poppen de seneste år, men de har stadig en rimelig god guldkiste, som de så også har benyttet sig godt af i dette transfer vindue. Glæder du dig til at følge Carlos Bacca og Co. i den kommende sæson?