Nike sneakers: Free Hypervenom og Air Max til børn i Total Orange & Green Strike

24.07.2015

Skrevet af Jonathan

Når vi snakker om Unisportlife, så snakker vi om at udleve passionen til fodbold, hvor som helst når som helst. Jeg har en lille opskrift til, hvordan du gør det lige her. Jeg tror jeg vil kalde den for the Nike Sneaker Storm. Nysgerrig på, hvad det er? Så scroll ned og læs her…

I slutningen af sæsonen præsenterede Nike Silver Storm Pack med lanceringen af den 2. generation af Hypervenom. For nyligt fulgte de op med en Lightning Storm Pack. Farverne på dem var Orange og Grøn. Jep, samme farver som på Silver Storm og Lightning Storm. Så nu kan du (igen) smelte on- og off-pitch looket sammen. Dog kun hvis du bruger mindre end 40 i skostørrelse. Disse sneakers kommer nemlig kun i børnestørrelser.

Free Hypervenom er et af Nikes nyeste påfund som virkelig har gjort sit indtog i sneaker verdenen. Med kombinationen af den ekstremt behagelige overdel af NikeSkin, hentet fra Nikes Hypervenom Phantom I og Free sålen fra Nikes Free kollektion har Nike grundlæggende set bragt to af deres mest revolutionerende teknologier fra fodtøjs verdenen i nyere tid.

Kombiner on- og off-pitch looket med sprøde Nike sneakers lige her

Air Max er omvendt en sneaker som skabte en revolution for mange år siden. Til gengæld havde den revolution så stor en indflydelse at den stadig er blandt de absolut mest foretrukne sneakers på markedet. Det er tydeligvis ikke nogen tilfældighed at Nike har valgt at male farverne fra de to Storm Packs på netop disse to sneakers.

Free Hypervenom, Air Max 1 og Air Max 90 er de sneakers Nike har farvet i Total Orange og Green Strike. Disse Nike sneakers er dog kun lavet i børnestørrelser og går derfor kun op til en størrelse 40.