adidas football x Porsche Design Sport - Vi introducerer det nye Limited Edition samarbejde

21.03.2016

Skrevet af Mathias

Selvom de som udgangspunkt ikke har meget tilfælles så er de som skabt for hinanden. adidas og Porsche er to mærker der deler samme vision og nu samarbejder de en ny Limited Edition.

Lavet som en del af den voksende Limited Collection er den nye adidas Porsche Design Sport 16 en fejring af de to mærkers dedikation til premium ingeniørarbejde og høj performance - ligemeget om vi taler på fodboldbanen eller racerbanen.

Fodboldstøvlen er inspireret af to lige tidsløse silhuetter, nemlig Porsche 911 superbilen og adidas Copa Mundial superstøvlen. Du kan tydeligt se begge designs indflydelse på den nye fodboldstøvle, som inkorporerer både det knivskarpe look fra Porsche 911 bilen og de elegante materialer fra Copa Mundial.

Nu hvor støvlerne får elementer fra Copa Mundial, så er overdelen naturligvis lavet med et enkelt stykke af det fineste kængurulæder i verden. Dog har adidas taget tingene et skridt videre og fittet overdelen en aldrig før set overfladebehandling, som giver et unikt børstet satin-metal finish. Denne behandling af overdelen giver støvlerne et umiskendelig look, som minder lidt om en bestemt superbil - kan du gætte hvilken vi tænker på?

Hvis du flipper støvlerne på hovedet bliver du budt velkommen af en genkendelig konstruktion, fordi sålen er den samme som den vi ser på Messi 15.1 støvlerne. Den aggressive sål har siden sin introduktion været meget, meget populær og er uden tvivl en af markedet bedste, så der er ikke noget at sige til de endte med at vælge den.

Der bliver kun lavet 1500 par af den limiterede adidas Porsche Design Sport 16 støvle på verdensplan, hvilket kun videre upper eksklusivitets-faktoren på en støvle der kommer til at være rigtig eftertragtet af samlere.

Hvis du vil have fødderne i den nye adidas Porsche Design Sport 16, så finder du dem her. De kommer ikke til at være på lager længe, så vent ikke for længe hvis du er på!