adidas fejrer deres nye aftale med Paul Pogba - Ny Limited Edition ACE 16+ PureControl

16.03.2016

Skrevet af Mathias

Han var utrolig omhyggelig i sin proces, men nu er hans valg af sponsor 100% officielt. For at fejre at de har skrevet under med en af verdens mest eftertragtede atleter, har adidas skabt en Speciel Edition ACE 16+ PureControl.

Der er ingen anden måde at sige det på: Dette er nu Unisport-officielt den vildeste fodboldstøvle i hele verden. Paul Pogba har selv været meget involveret i designprocessen på det nye partnerskabs første fodboldstøvle og de er derfor lavet i den unge superstjernes yndlingsfarver, med en sort overdel og en “dab” guld (See what we did there?).

Paul Pogba var grundig i sine tests af støvler og da han blev spurgt, hvorfor han valgte adidas havde han det følgende at sige: “Dette er den første sponsorkontrakt og det er en meget vigtig beslutning for mig. Jeg valgte adidas fordi vi deler en passion og har de samme værdier. adidas har samme vibe som mig, både på og udenfor banen.”

Som du uden tvivl har lagt mærke til på billederne, så står der, i guldskrift vel at mærke, teksten ‘Pogboom’ og ‘Pogbance’. Kan vi alle lige tage et minut til at anerkende, hvor vildt det er?

Støvlerne kommer til at være fuldstændig sindssygt limiterede og jeg er bange for du skal kende en, som kender en, hvis du skal have nogle forhåbninger om nogensinde at komme i nærheden af et par. Støvlerne bliver givet ud til Pogba selv og så kommer vi måske til at se nogle adidas superstjerner i dem, som f.eks. Kanye West og James Harden. Det kunne være rimelig episk at se.

“The best is yet to come. This is Pogboom!” - Paul Pogba