adidas præsenterer den nye Fluid Pack

13.03.2016

Skrevet af Mathias

På mange måder ligesom adidas ACE 16.1 og X 15.1 fodboldstøvlerne, så enten flyder eller kollidere vand. Det er derfor adidas har valgt vand som temaet til deres seneste kollektion af fodboldstøvler - Fluid Pack.

De bedste spillere i verden inkarnerer flydende bevægelser og vælger at enten kontrollere spillets flow eller angribe forsvaret med en kaskade af angreb. adidas præsenterer nu Fluid Pack i et klassisk blackout design, som symboliserer denne unikke stil.

Ved første øjekast er de nye adidas Fluid Pack støvler bare simple blackouts, hvilket i sig selv er super lækkert, men designteamet fra adidas har faktisk taget tingene et skridt videre. Inspireret af vand-konceptet, har adidas designet et specielt bølget visuelt design i overdelen på X 15.1 og ACE 16.1, ved hjælp af magnetisme.

Udover det specielle visuelle design er det business som altid for adidas fodboldstøvlerne og på tech-fronten er de som vi kender og elsker dem. X 15.1 er til spilleren der altid tænker offensivt og som trives i kaos. Med uforudsigelige træk er Fluid Pack X 15.1 støvlen klar til at repræsentere vandets destruktive side.

På kontrol siden er det unikke design at finde på adidas ACE 16.1, som er en støvle der er blevet glemt lidt, fordi dens to ældre brødre, ACE16.1 Primeknit og PureControl, har fået alt opmærksomheden. Den mere traditionelle adidas støvle er dog en elite fodboldstøvle af egen ret og jeg er glad for at se adidas viser den lidt mere kærlighed, fordi det fortjener den.

Hvis du vil have enten adidas ACE 16.1 eller X 15.1, så finder du dem begge lige her.