AS Monaco er sikre på hive guldet med hjem i deres 2015/16 udebanetrøje

22.07.2015

Skrevet af Mathias

Hvis ikke de allerede var i blandt de hold med det vildeste hår, så er de det i hvert fald nu, efter købet af Stephan El Shaarawy. Måske er det derfor Nike er gået med et så forholdsvis nedtonet design til klubben udebanetrøje, så tingene ikke stikker helt af.

Okay nok ikke, selvom den unge italiener har klodens mest vanvittige garn, så er han nok ikke grunden bag den nye trøjes, efter min mening, vildt fede design. Jeg kan slet ikke stå for navy farvede trøjer og det her er uden tvivl ingen undtagelse, men det er faktisk ikke engang grunden til jeg er oppe og køre over designet.

AS Monaco vandt ikke rigtig noget sidste sæson. De havde en halv god Champions League tur og klarede sig fint i den franske Ligue 1 (Også kendt som Zlatans legestue), men var egentlig langt fra trofæer. Jeg synes derfor det er møg fedt og lidt sjovt, at de er gået med guld detaljering og tryk på trøjen. Man behøver ikke vinde for at ligne en boss!

Monaco er et sted fyldt med glamour og hvor livet bliver levet i overhalingsbanen, så der skal noget bemærkelsesværdigt til, hvis man skal fange deres opmærksomhed. Hvad synes du - har Nike og Monaco fanget dig?