Thomas Müller: Den ydmyge snigmorder

09.03.2016

Skrevet af Jonathan

Der er spilere man elsker at hade, spillere man hader at elske og så er der spillere, man ikke kan andet end at elske. Præcis sådan en spiller er Thomas Müller.

Han ligner ikke en særlig god fodboldspiller. For at være helt ærlig, så ligner han vel slet ikke en fodboldspiller overhovedet. Men Thomas Müller er måske lige præcis beviset på at man ikke skal lade sig forføre af det ydre…

I deres seneste udgivelse fik Eight by Eight en unik mulighed for at lære verdens (måske) mest undervurderede fodboldspiller at kende.

Vi bringer et lille udsnit af den fulde artikel her:

Tyskland blev forelskede i Thomas Müller den 27. juni 2010 – dagen, hvor et af fodboldens største rivalopgør i VM sammenhæng fandt sted mellem Tyskland og England. Det var dybt inde i 2. halvleg, hvor den blot 21-årige offensive midtbanespiller, som et år tidligere havde spillet for Bayern Münchens reserver i 3. division, afsluttede et kontraangreb fra fodboldens ABC med en iskold afslutning og gjorde det til 3-1. Tre minutter senere blev England ramt hårdt igen. Og igen var det Müller, som køligt kunne afslutte endnu et angreb tæt under mål og cementerede sejren med målet til 4-1.

Men det var ikke på grund af målene at Tyskland faldt på knæ for den unge tysker. Det skete efter kampen. Müller stod foran tysk TV, med sit skæve, dog charmerende smil. I slutningen af interviewet ønskede reporteren ham endnu engang tillykke med sin fantastiske præstation og gav ham lov til at slutte sig til festlighederne i omklædningsrummet.

”Må jeg lige sige ’Hej’ til nogen?” spurgte Müller. Lettere overrasket sagde reporteren ja selvfølgelig. Mens han prøvede at finde kameraet sagde Müller, ”Jeg vil bare gerne sende en hilsen til mine to bedstemødre og min bedstefar. Det burde jeg have gjort for længe siden.” Og så vinkede han overglad, som en lille skoledreng, der lige har vundet en stavekonkurrence og ved at hans bedsteforældre vil være stolte af ham…

Hvis du vil læse den fulde artikel så kan du bare klikke på dette link…