Hvem har de fedeste signaturstøvler - CR7, Neymar eller Messi?

05.03.2016

Skrevet af Mathias

Lionel Messi, Cristiano Ronaldo og Neymar. Tre spillere som ingen videre introduktion behøver, fordi de har nået den ultimative stjernestatus. Det er i stor del takket deres sponsorere Nike og adidas, som ikke er kede af at vise deres guldfugle noget kærlighed.

Den primære måde mærkerne hjælper med at promovere deres spillere er igennem signaturstøvler, som de tre spillere alle har mere end et par stykker af. Lige nu er tre støvler den frygtindgydende trio spiller i Nike Mercurial Superfly CR7 Quinhentos, adidas Messi 15.1 og Nike Hypervenom Ousadia Alegria (Der er ingen præmier for at gætte hvem der spiller i hvad).

Det er altid specielt at se spillere spille i støvler som betyder lidt mere for dem, end bare en hvilken som helst farveopdatering. Ousadia Alegria støvlerne har specielt affektionsværdi for Neymar, fordi designet er baseret på hans egen mantra og spillestil. Den knyttede næve og hjertet symboliserer hans mod på banen og samtidig hans ubetingede kærlighed til spillet. Jeg er ikke stor fan af favorisme, men når det kommer til signaturstøvler, så er Neymars noget helt for sig. Hvilken af de tre støvler synes du selv bedst om?

Hvis du vil spille i samme støvler som de tre ikoniske spillere, så finder du vores udvalg af fodboldstøvler her.