Onsdag aften vil blive husket som en af de mest målrige aftner i Champions League. Vi, kræsne seere, fik smæk for skillingerne og da kampene var færdige, kunne vi glæde os over hele 26 kasser! I Gruppe E tog Barcelona imod Rangers. Det omvendte opgør i Glasgow endte 0-0. Men i går foldede Barcelona sig endelig ud. Om ikke andet så i perioder af kampen. Især når Messi og Ronaldinho skruede op for tempoet, stod skotterne som kegler og kiggede bold. Allerede efter 6 minutter resulterede det i scoring. Ronaldinho fandt fra den ene side af feltet en helt udækket Messi i den anden side. Herfra headede Messi på tværs og tæt under mål var det Henry, der kunne glide bolden over stregen, dog med lidt hjælp fra sin højre hånd. Henry spiller i Reebok Sprintfit. Barcelona sad fuldstændig på spillet og Rangers gjorde intet væsen af sig. Men alligevel skulle vi frem til kampens 43. minut før nettet igen blafrede. Igen igen igen var det Ronaldinho og Messi, der i samarbejde rev det skotske forsvar fuldstændig fra hinanden. Med en hurtig 1-2 kombination af de to troldmænd kom Ronaldinho fri i feltet til skud. Brasilianeren missede, men på riposten var den lille argentiner klar med indersiden af sin Adidas +F50.7 og 2-0 til Barcelona. Anden halvleg sad hjemmeholdet også solidt på, men flere scoringer blev det ikke til. Gruppens anden kamp stod mellem Lyon og Stuttgart. En fantastisk spændende og målrig kamp endte 4-2 til Lyon. Sejren blev slået fast af brasilianske Juninho, som spiller i Adidas Absolute Hvid/Blå. I Gruppe F lagde Manchester United fra land med 9 point i de første tre kampe. I går tog de engelske mestre så imod Dynamo Kiev, som de ude havde besejret med 4-2. De Røde Djævle var på forhånd tårnhøje favoritter og ukrainerne blev da heller ikke levnet mange chancer. Men der skulle alligevel gå en halv time før de engelske mestre bragte sig foran. Det skete på et hovedstød af det spanske forsvarstalent Pique. Blot fem minutter senere var den så gal igen i Kievs forsvar. Tevez erobrede bolden på midten af banen, satte højt tempo frem mod feltet, hvor han spillede en hurtig bande med Angrebsmakkeren Wayne Rooney, for selv at banke læderet i kassen. Flot mål af Tevez som optræder i Nike Air Legend Hvid/Lyseblå. Også i anden halvleg var United totalt dominerende men først i det 76. minut udbyggede de føringen. Nani fandt med et perfekt indlæg Rooney tæt under mål, og det engelske es kunne let sætte indersiden på og gøre det til 3-0. Rooney spillede som altid i sin Nike Total90 Laser Rød. United nok største chance Ronaldo fik lov at lukke aftenens bal. Med få minutter igen satte han med et smart træk sin direkte oppasser fuldstændig af og bankede bolden i kassen. Ronaldo spiller i sin velkendte Nike Mercurial Vapor III Argon Blå. I Gruppens anden kamp spillede Sporting og Roma 2-2. Et resultat der passer Manchester United perfekt, da det betyder at de engelske mestre allerede nu har kvalificeret sig til næste runde. I Gruppe G tog Inter imod russiske CSKA Moskva. Inter slog CSKA på udebane i sidste runde med 2-1. Gårsdagens kamp startede katastrofalt, da italienerne kom bagud med 0-2. Men så tog Zlatan og Cambiasso fat. Svenskeren reducerede til 1-2 og stadig i første halvleg var det så argentineren, der satte det udlignende mål ind. I anden halvleg bragte Cambiasso milaneserne på sejrskurs med 3-2 målet. Cambiasso spiller i Adidas Absolute. målet til 4-2 var en sand perle fra den fantastiske Zlatan. 10-15 meter uden for feltet modtager han bolden, sætter flere mand af med sin første berøring og flækker så bolden helt op i nærmeste målhjørne. Utroligt mål af svenskeren, som spiller i Nike Mercurial Vapor III. Gruppens anden kamp stod mellem Fenerbahce og PSV i tyrkiet. Her vandt tyrkerne en sikker 2-0 sejr og læner sig dermed mere og mere op ad den 2. plads som giver kvalifikation til 1/8-finalerne. Vi slutter af med Gruppe H hvor Arsenal har lagt sig sikker i spidsen. Hjemme på Emirates slog de i sidste runde Slavia Prag med hele 7-0! Men i Prag blev det en helt anden historie. Kampen endte 0-0 og var ligeså spændende som resultatet indikerer. Gruppens nr. 2, Sevilla, var på besøg hos Steuea Bucharest. Her blev det til en 2-0 sejr til spanierne, som dermed lægger sig lige i hælene på Arsenal i gruppens top. Således kom vi igennem endnu en runde af Champions League. Næste runde bliver om muligt endnu mere afgørende for mange af holdene, og vi følger naturligvis op med endnu mere fra verdens bedste klubturnering.