Weekendens helt store kamp i Premier League stod mellem Liverpool og Arsenal. Sidstnævnte skulle forsøge at fortsætte den fantastiske stime de er inde i. Men som de fleste nok ved, er Anfield ikke det nemmeste sted at spille som udehold og, det var da også sæsonens første store test for Wengers Young Guns. Som altid i Premier League var intensiteten helt i top fra første fløjt og de mange Liverpoolfans skabte en fantastisk ramme for topkampen. Nogle topkampe kan nemt gå han og blive lidt kedelige, hvis holdene er for bange for at åbne op, men denne gang fik vi den perfekte start på kampen. Allerede efter 7 minutters spil fik vi nemlig kampens første mål. Liverpool fik et frispark på kanten af Arsenals felt og det lignede en sag for Stephen Gerrard. Bolden blev trillet kort og anføreren skuffede ikke, men bragede derimod bolden i kassen bag en chanceløs Almunia i Gunnersmålet og Anfield gik amok. Gerrard spiller i Adidas Absolute Sort/Rød. Derefter var det som om Liverpool gik i stå og overlod alt for meget spil til Arsenal. Når de så endelig fik chancen for en kontra, havde Kuyt og de andre oppe foran meget svært ved at finde hinanden. Derfor lignede det bare et spørgsmål om tid før Arsenal kom helt tilbage i kampen med en udligning, men Liverpool holdt stand til pausen. Her skiftede Rafa Benitez Peter Crouch på banen i stedet for en fuldstændig anonym Fernando Torres, som til sit forsvar pådrog sig en muskelskade. Crouch gjorde lidt mere væsen af sig med flere gode aktioner, men det førte aldrig til mål. Arseanl fortsatte presset, men det begyndte at ligne en af de dage hvor kuglen bare ikke ville over stregen. Især da Eboue hamrede bolden på stolpen og Fabregas efterfølgende ikke formåede at sparke riposten i et helt tomt mål. Tyve minutter før tid kom Bendtner på banen. Han nåede ikke at gøre det helt store væsen af sig, men havde dog en lille del i Arsenals udligningsmål. Flere gode løb fra bl.a. Bendtner skabte plads til en dyb stikning fra Hleb til Fabregas, og denne gang skuffede Arsenals spanske vidunderdreng ikke. Men en lang tå prikkede Cesc bolden forbi Reina, som blev fanget på det forkerte ben. Dermed fortsætter Fabregas med at imponere. Den kun 20-årige spanier har været blandt de helt store profiler i denne sæsons Premier League og regnes af mange for at være den bedste spiller i England lige nu. Fabregas tryller i den splinternye Nike Air Legend Hvid/Lyseblå (billedet), som du allerede nu kan forudbestille her hos unisport.dk. Kort efter sin scoring havde Fabregas igen et godt forsøg. Men læderet prellede endnu engang af på stolpen og dermed endte topopgøret i Premier League med en pointdeling. Arsenals tætteste forfølgere fra Manchester United tog hjemme imod Middlesbrough. Her skulle der kun gå 3 minutter før nettet blafrede for første gang. Det var Nani som først satte et par mænd af for derefter at score sin andet drømmemål i sæsonen. Den nyindkøbte portugiser hamrede bolden i kassen fra 25-30 meters afstand. Nani spiller i den nyeste udgave fra Nikes populære Mercurial-serie – Nike Mercurial Vapor Argon Blå. Men glæden på Old Trafford varede kort. Blot 3 minutter efter føringsmålet bragte Aliadiere nemlig balance i regnskabet. Med et flot hovedstød udplacerede han van der Sar i United-målet. United formåede ikke at svare helt så hurtigt igen, men efter godt en halv times spil lykkedes det hjemmeholdet at komme på 2-1. Rooney opsnappede en fejlaflevering helt inde i Middlesbroughs felt og bankede iført Nike Total 90 Laser Rød (billedet) læderet i kassen bag Scwarzer i Boro-målet. 2-1 stillingen holdt til pausen. 10 minutter efter pausen var der dømt legestue i Unitedangrebet. Anderson lægger bolden i en bue til Tevez, som med sin første berøring lægger bolden over en forsvarer til Rooney, som med hælen lægger den tilbage til Tevez, som afslutter sikkert i bunden af målet. Et fantastisk mål af Uniteds offensiv, afsluttet af Tevez som for alvor er kommet i gang i den røde trøje. 5 minutter før tid fik Tevez også lov at lukke showet. Her gjorde den lille argentiner det nemlig til 4-1 som blev kampens resultat. Tevez spiller i Nike Air Legend Hvid/Lyseblå (billedet). Efter weekendens resultater i toppen af Premier League ligger Arsenal og Manchester United nu med samme pointantal. Arsenal har dog en kamp til gode. Men i næste weekend tørner de to giganter sammen i en kamp, som kan få kæmpe indflydelse på hvor guldet ender. Vi vender naturligvis tilbage med optakt og en opfølgning på den store kamp.