Nike Hypervenom Phantom II Review: Giften er blevet stærkere

14.07.2015

Skrevet af Jonathan

I foråret 2015 introducerede Nike den nye generation af Hypervenom Phantom. En fodboldstøvle som har haft voldsom succes siden vi første gang lærte den at kende i 2013. Nu er Jakob klar til at kaste sin dom over fodboldstøvlen som er skabt til de giftige angribere på grønsværen.

Det var en længe ventet lancering da Nike i foråret præsenterede den nye Hypervenom Phantom II. En fodboldstøvle som har taget det bedste fra første generation og blandet det med Nikes seneste innovationer, som vi har set i både Magista Obra og Mercurial Superfly.

Gå selv ud og test Hypervenom Phantom II. Køb dit eget par lige her - Pris: 2.249,-

Den nye Hypervenom II kommer således i en konstruktion med både Dynamic Fit Collar, Flyknit, Flywire, NikeSkin og sågar en finjusteret ydersål. På papiret lyder det jo som den ultimative fodboldstøvle. Men er det så også det? Jakob har brugt mange timer på træningsbanen for at finde ud af, hvad Hypervenom Phantom II egentlig er for en fodboldstøvle. Nysgerrig på at høre hans mening? Klik play i videoen ovenfor og se det.

Hypervenom Phantom II er i bund og grund en eksplosion af Nikes seneste innovationer. Spørgsmålet er om den så også lever op til forventningerne. Vi har hørt Jakobs mening, men også nysgerrige på din. Hvad synes du om den nye Hypervenom?