adidas leverer hæderlig udebanetrøje til Bayern München

10.07.2015

Skrevet af Jonathan

Bayern Münchens udebanetrøje fra sidste sæson var blandt mine absolutte favoritter. Der skulle derfor også rigtig meget til at overbevise mig om at den nye trøje skulle være federe. Jeg kan allerede godt afsløre at jeg stadig lever i fortiden, men adidas har stadig leveret et hæderligt design til sæsonen 2015/16.

Bayern München har de seneste år tromlet al modstand ned i den hjemlige liga. Til gengæld har de ikke nået de højder i Champions League, som klubben naturligvis stræber efter, siden deres sejr i 2013. Det er en pokal de uden at blinke med øjnene vil jagte i denne sæson og nu har adidas klædt dem på til at fuldføre missionen.

Den nye udebanetrøje kommer i et lidt mere traditionelt design end sidste år, stadig i dominerende hvid, hvor de i denne omgang har skiftet de horisontale farver fra sidste sæson ud med mere klassiske nuancer af rød, sort og grå - alle farver der før har indgået i klubbens udebanetrøje. Designet er stilrent og elegant og lever helt sikkert op til Bayern Münchens standard, men ja, jeg er stadig en sucker for sidste års udebanetrøje.

Müller, Alonso og alle de andre adidas drenge fra Bayern München er klar til at sætte trumf på i en ny sæson. Deres udebanetrøje lever i hvert fald igen op til forventningerne. Er du mest på hjemmebanetrøjen eller udebanetrøjen?