PUMA gør dig klar til sæsonen med nye farver til evoSPEED 1.4 - Navy/Lava Blast

10.07.2015

Skrevet af Jonathan

PUMA har i dag fulgt op på lanceringen af deres evoSPEED SL med en ny farvevariant i en kombination af blå og “Lava Blast”. Den kombination er naturligvis også blevet benyttet til evoSPEED 1.4, som dermed også får friske farver her midt i pre-season.

Man kunne fristes til at tage en slapper nu hvor alle de store fodboldturneringer er afsluttet og vi egentlig bare går og venter på at sæsonen skal gå i gang igen. Men sådan tænker PUMA ikke og blot små to uger efter de lancerede den første officielle evoSPEED SL og evoSPEED 1.4, er de klar med en farveopdatering til begge modeller. Farven er en stilet kombination af marineblå og farven fra lanceringsmodellen som PUMA selv har døbt “Lava Blast”.

Find de nyeste farver af evoSPEED 1.4 lige her - Pris: 1.249,-

Denne evoSPEED 1.4 kom som en opdatering til 1.3, blandt andet med et opdateret skelet kaldet SPEEDFRAME som er placeret på hele overdelen for at give optimeret støtte til foden. Også selve overdelen har fået en mere aggressiv struktur, som er med til at give øget kontrol og friktion i mødet med bolden. evoSPEED 1.4 er altså til dig der leder efter en solid speedstøvle med masser af fart og kontrol i.

Med denne opdaterede farvevariant kan du gøre dig klar til sæsonstart. Jeg kan ikke helt gøre op med mig selv om jeg synes Lava Blast eller Navy er fedest. Hvad siger du?