Umbro lancerer en helt ny fodboldstøvle - Medusæ!

15.02.2016

Skrevet af Mathias

Vi kan nu introducere den nyeste fodboldstøvle fra Umbro - Medusæ. Den kombinerer de bedste aspekter fra Umbro i en fodboldstøvle og skaber magi.

De er både klassiske og moderne på samme tid. Støvlerne kan næsten beskrives som en hybrid af Umbros kontrol- og speedstøvler, med alle folks yndlings aspekter taget fra dem.

Det er derfor du på den nye Umbro Medusæ får en front fod lavet af blødt kængurulæder, hvilket ligesom på Speciali støvlen, gør hvad kængurulæder gør bedst. Det giver dig et super lækkert touch på bolden og et adaptivt fit som forbedrer støvlens komfort. Brands har prøvet i mange år at finde materialer der gør netop dette bedre en kængurulæder, men ingen har opnået det. Kun det bedste til den nye Medusæ .

Hvis du bevæger dig længere op af støvlen bliver læderet erstattet af et mesh materiale. Dette betyder Medusæ støvlens vægt ikke er højere end 189 gram og når dette mesh bliver kombineret med den indbyggede A-frame, som vi også kender fra Velocita, så savner man ikke læderet i dette område overhoved.

Flipper du de nye støvler på hovedet bliver du budt velkommen af endnu en genkendelig teknologi, da Umbro Medusæ også har samme aggressive ydersål som Umbro Velocita. I for lang tid har folk troet at læderstøvler ikke kunne være hurtige, men det ændres der på nu!

De både føles og ser rigtig skarpe ud og selvom de virker lidt smalle i det, så er fittet faktisk rigtig godt til alle fodtyper har jeg fundet ud af. Jeg har kun haft dem på i kort tid, men jeg er oprigtigt meget imponeret. Det er en kombination af ting fra Umbro som på papiret burde fungere og som i praksis heldigvis også gør det.

Så er der kun lige det med navnet, som på dansk lyder vildt underligt. Jeg tror ikke helt Umbro er sikre på hvordan æ’et lyder.

Du kan finde den nye Umbro Medusæ ved at klikke lige her.