Den sene lørdagskamp i den spanske Primera Division stod imellem bundholdet Levante og mesterskabsaspiranterne fra F.C. Barcelona Det første kvarter af kampen var lidt ensformig og uden tempo, men derefter levede F.C Barcelona helt op til deres favoritværdighed og tog et klart overtag. Det resulterede i flere forsøg imod Levantes mål og langt om længe kom den nyindkøbte stjerneprofil, Thierry Henry, på måltavlen. Muligheden kom efter et hjørne, hvor Messi afsluttede, men målmanden reddede og derefter røg bolden lige ud til Henry, der nemt kunne score hans første ligamål for hans nye klub. Barca spillede stadig uden den skadesramte Ronaldinho, men det betød ikke så meget når man havde Messi på banen, som vel nok på nuværende tidspunkt må betegnes som værende verdens bedste fodboldspiller. Han gjorde stort set, hvad der passer ham og hans skarpe driblinger gjorde modstanderen forvirret og frustreret. Midt i 1. halvleg var det da også den lille troldmand fra Argentina, som lagde en god aflevering i dybden til Henry, som uden problemer sendte bolden køligt i nettet til 0-2. Levante havde intet overhovedet at byde på i 1. halvleg og Barca gik til pause med en føring på 2 mål. Fra 2. halvlegs start fik Carlos Puyol comeback, da han afløste en småskadet Milito i midterforsvaret. Barca fortsatte med at dominere og var deres modstander klart overlegne i alle spillets faser. Thierry Henry kronede en flot aften i det 48. minut ved at fuldende sit hattrick og gjorde det til 3-0 til F.C Barcelona. Ved en tilfældighed modtager Henry en bold fra holdkammeraten Deco og var helt fri med målmanden. Han havde chancen for at spille en helt udækket Messi, men valgte at fuldende sit hattrick og dermed fastslå at han endelig er kommet i gang hos catalanerne. Henry scorede sine tre mål i sin nye topstøvle Reebok Sprintfit Messi ville dog også være med i målfesten og bare få minutter efter Henry’s scoring modtog Messi bolden ude i højre side af straffesparksfeltet og snød sin direkte modstander fuldstændig og placerede bolden flot bag Levante’s chanceløse målmand. Levante fik dog pyntet lidt på resultatet, på et tvivlsomt straffespark begået af Carlos Puyol, som Viqueria sikkert omsatte til mål. Barcelona måtte spille de sidste 5 minutter med blot 10 mand, da Yaya Toure blev skadet, men det vakte ikke nogle spillemæssige problemer. Barca vandt som forventet kampen, men dog uden at spille prangende og samtidig ikke bruge unødige kræfter. Barcelona indtager nu en fjerde plads i den spanske Primera Division