Manchester United havde inden weekenden vundet de seneste fire Premier League kampe uden at lukke ét eneste mål ind. Lørdag aften skulle oprykkerne fra Birmingham på hjemmebane forsøge at ændre på den imponerende statistik. Det var højst overraskende hjemmeholdet, der satte sig på opgøret fra kampens start og havde de største chancer, dog uden at få bolden i nettet. En enkelt gang lykkedes det ellers at overliste van der Sar, men denne gang stod Rio Ferdinand klar til at redde på stregen. United havde ikke det store at byde på inden pausen og da Birmingham heller ikke fik bolden over stregen, kunne de to hold gå til pause med samme stilling som de startede kampen med. I anden halvleg skulle der ikke gå lang tid før bolden røg i netmaskerne. Allerede efter 5 minutters spil opsnappede Ronaldo en lang aflevering, som Birmingham-forsvaret aldrig nåede at få styr på. Portugiseren tog et par hurtige træk i feltet og sparkede let bolden i kassen til Unitedføring. Ronaldo brillerer i Nike Mercurial Vapor. United fik herefter bedre styr på kampen, da de nu kunne køre bolden rundt i egne rækker, som de er kendt for at være gode til, uden at være pressede til at skulle frem og score. Alligevel var der chancer i begge ender, men ingen af spillerne formåede at score yderligere og dermed endte kampen 1-0 til gæsterne fra Manchester. Så nu har United vundet fem Premier League-kampe i træk uden at lukke ét eneste mål ind. Premier Leagues førerhold, Arsenal, spillede lokalopgør da man mødte West Ham, som havde den tidligere storspiller hos Arsenal Fredrik Ljungberg, med fra start. Det lykkedes dog ikke svenskeren at få noget med fra opgøret mod sin gamle klub, som endte 1-0 til Arsenal på mål af Robin van Persie, som spiller i Adidas Absolute Sort/Hvid. Liverpool vandt ligeledes 1-0. De røde fra Beatles-byen mødte ude Wigan og her var det Benayoun der afgjorde kampen. Benayoun spiller i Nike Mercurial Vapor. Chelseas krise fortsætter i stor stil. Hjemme på Stamford Bridge skuffede de dyre stjerner ved at spille 0-0 mod Fulham. De fire store engelske hold får dog ikke lang tid til at hvile sig inden næste runde. De skal nemlig alle spille Champions League i midtugen. Mere herom følger på unisport.dk.