Som vi gjorde opmærksom på her på Unisport, var der topkamp i den engelske Premier League mellem mestrene fra Manchester United og vice- og pokalmestrene fra Chelsea. Der var lagt op til et brag af en kamp mellem to af de absolutte topklubber i europæisk fodbold. Det var United der kom frem til den første chance, da Rooney opsnappede en fejlaflevering, rundede Ben Haim og fyrede bolden mod det lange hjørne, men Petr Cech fik afværget med det yderste af fingerspidserne. Den næste halve time blev det ikke til de store højdepunkter, men så kom der ellers gang i den. Efter 33 minutters spil gik Obi Mikel for hårdt ind i en tackling af Evra og blev præsenteret for det røde kort. En meget hård beslutning af dommeren, som kampen igennem havde flere tvivlsomme kendelser. Derfra var det United der sad på resten af kampen og kort før pausefløjtet resulterede det i scoring. Giggs sparkede hjørne, som i første omgang blev clearet, men waliseren fik bolden tilbage og sendte med ydersiden læderet lige i panden på Carlos Tevez, som dermed kunne score sit første mål i den røde trøje. Tevez spiller i Nike Air Legend. I anden halvleg var United altdominerende qua Chelseas udvisning. Chelsea kom aldrig frem til en reel målchance og derfor lignede det hele tiden en sikker United-sejr. Det blev lagt helt fast da indskiftede Louis Saha fik tilkæmpet sig et straffespark i kampen slutning. Franskmanden sparkede selv og scorede i midten af målet. Saha spiller i Nike T90 Laser. Dermed vandt United en meget fortjent sejr og ligger nu med i toppen, mens Chelseas krise fortsætter. Imidlertid fortsætter Arsenal deres gode start på sæsonen. De mødte hjemme Derby og her blev det til en knusende 5-0 sejr til Wengers tropper. Adebayor scorer på samlebånd for tiden og lørdag blev det til hele tre scoringer fra togoleseren, som spiller i Adidas +F50.7 Tunit. Liverpool stod umiddelbart med en nem opgave hjemme mod Birmingham, men Benitez' tropper formåede ikke at score og kampen på Anfield endte 0-0.