Football Classics Initiative: PUMA genlancerer deres v1.06 fodboldstøvle

10.02.2016

Skrevet af Mathias

Spol tiden tilbage og tænk på nogle af de mest klassiske PUMA fodboldstøvler du kan komme på. Hvis du bliver en lille smule nostalgisk og vil have chancen for at spille i nogle af dem igen, så er der godt nyt fra PUMA HQ hertil morgen.

PUMA lancerer deres Football Classics Initiativ og det første ikon vi får chancen for at nyde igen er PUMA v1.06, som i år fejrer sin 10 års fødselsdag. Klassikeren kommer til at være meget, meget begrænset i antal og kun 500 par kan købes på verdensplan.

V1.06 var en gamechanger og med sin tekstil overdel, usete lethed og asymmetriske snøring var den noget helt og adledes unikt. Designet er et jeg forestiller mig rigtig mange husker glædeligt nu til dags og nu kommer der en gen-lancering af PUMA v1.06 modellen.

Hvis du vil have PUMA v1.06 remake støvlen, så finder du den her. Kun 500 pair på verdensplan, så vent ikke alt for længe.

Udover lidt tryk i sålen og små uvigtige modifikationer er støvlerne nøjagtig ligesom den model vi så for 10 år siden. Football Classics initiativet er en sensationel ide og en jeg tror bliver budt velkommen med åbne arme af alle PUMA-fans. Tager du også en tur ned af Memory Lane og skaffer dig selv sådan et par?