Måneden der gik: adidas, PUMA og Nike leverer igen varen

31.03.2015

Skrevet af Jonathan

Det er den sidste i marts måned og det betyder også at det er blevet tid til at tage et kig tilbage på måneden der gik. Og sikken måned. Hvis du har mistet overblikket over marts måneds lanceringer, så giver vi dig det her.

Vi starter der, hvor det hele sluttede. Hos PUMA og deres evoACCURACY. Modellen udkom som en Limited Edition - en udvidet variant af evoPOWER om man vil. Støvlen blev dedikeret til Balotelli som, hvis han kommer på banen, vil bære dem når Liverpool møder Arsenal.

Udover evoACCURACY havde PUMA dog andre jern i ilden i denne måned. Det startede med endnu en farveopdatering til samlingen af evoSPEED fodboldstøvler. Og som det ikke var nok tilføjede PUMA også en ekstra Limited Edition til deres allerede store samling. En hyldest til deres Ferrari samarbejde, der i år fylder 10 år.

Helt i toppen af lanceringer i marts måned ligger adidas med hele fem af slagsen. Her rundede de måneden af med den femte farvevariant af deres Haters koncept. Udover denne grønne f50 adizero havde de dog også flere interessante projekter at vise frem.

Luis Suarez fik et par helt særlige fodboldstøvler med f50 adizero Tattoo Pack, som udkom som en Limited Edition. Det samme fik Leo Messi med sine første signaturstøvler i år, Pibe de Barr10.

På kollektionssiden var der også nyt fra adidas, hvor de havde Black Pack samt en helt ny fodboldstøvle på menuen: adidas Gloro. Du kan se JayMike give Gloro en omgang i anmeldermaskinen i videoen herover.

Også Nike havde en signaturstøvle klar til deres duks, CR7. En model som. igen, både kom til Superfly og Vapor og som byggede videre på det glimmer design, der væltede os omkuld sidste år med den første Superfly IV signaturstøvle. Men CR7 var ikke den eneste som fik fodboldstøvler fra Nike. Også Totti fik et par ultra lækre Tiempo Legend V i lækkert Alegria og med Intense Heat Pack var der også frit slag på alle hylder til alle Nikes spillere og vi glæder os til at se dem i aktion i den kommende weekend.

Også en række landshold fik leveret nye landsholdstrøjer og her står Norge som en helt interessant størrelse. Det var nemlig første gang at Norge og Nike i samarbejde kunne præsentere en landsholdstrøje. Udover nordmændene kunne både Portugal, Frankrig og Holland dog også bryste sig af nye udebanetrøjer.

Man bliver ved med at tænke at månederne ikke kan overgå sig selv, men vi må jo bare se tilbage på marts måned og sige at det igen gik amok. De tre største sportsbrands har endnu engang leveret varen.