Nike bringer minderne fra The Treble til med ny Inter udebanetrøje

07.07.2015

Skrevet af Jonathan

Til hjemmebanetrøjen fandt Nike inspiration fra 1990-91-looket hvor Inter vandt UEFA Cup’en. Til den netop præsenterede udebanetrøje har Nike også benyttet sig af klubbens historie som inspirationskilde til designet. Find ud af hvad her.

Samarbejdet mellem Inter og Nike går mange år tilbage. Faktisk så mange år, at du måske ikke engang var født dengang de overtog fra umbro tilbage i 1998. Derfor har Nike også et utrolig godt kendskab til klubbens kultur og historie og det er heller ikke nogen overraskelse at Nike lader sig inspirere af den i deres jagt på nye designs.

Du kan forudbestille Inters nye udebanetrøje her på siden fra på torsdag – 549,-

Men faktisk er designet af Inter`’s nye udebanetrøje ikke så nyt i den forstand. Det har nemlig været brugt over flere omgange, 2 gange under Nikes tid i Inter - begge gange med stor triumf. Første gang var tilbage i sæsonen 05/06, hvor Inter som bekendt fik tildelt mesterskabet på noget utraditionel vis efter at både Juventus og Milan blev dømt i den famøse matchfixing sag.

Det er dog særligt triumfen fra 09/10, hvor Inter blev den første italienske klub til at vinde The Treble, at Nike håber på at gentage med designet af Inter’s nye udebanetrøje. Looket er rent og elegant, så der er ingen tvivl om at Icardi og Co. nok skal føle sig rigtig godt tilpas.

Efter 20 med sponsorlogoet fra Pirelli på maven har Nike skiftet logoet ud med Driver. som er et datterselskab til Pirelli. Hvad mener du om Inter’s ny udebanetrøje? Lever den op til dine forventninger?