Pepe's far fortæller om dengang han fik sit første par fodboldstøvler

01.07.2015

Skrevet af Jonathan

Du river låget af. Langsomt, meget forsigtigt, fjerner du det overdækkede papir til side. Med masser af ærefrygt tager du dine fodboldstøvler op af æsken. Du kigger på dem. Studerer dem. Du er så betaget af dem at du helt glemmer at tage dem på dine fødder. Få ting overgår følelsen, duften, synet af et par nye fodboldstøvler.

Kan du huske dit første par fodboldstøvler? Det er jeg sikker på at du kan. Jeg kan tydeligt huske mine. Et par røde PUMA King. Jeg ville ikke slippe dem af syne for nogen pris. Derfor er det også virkelig nemt at relatere mig til Pepe og hans fars fortælling om første gang Pepe fik et par fodboldstøvler. I dag er Pepe en kæmpe stjerne i Real Madrid og har ingen problemer med at vælge og vrage mellem sine fodboldstøvler. Men det har ikke altid være sådan.

Pepe spiller i dag i Umbro og det er der måske en helt særlig grund til. Pepes første par fodboldstøvler var et par Umbro, som han fik af sin far, som måtte ofre alt hvad han ejede for at gøre sin søn glad.

Umbro har i dag også præsenteret en ny Speciali Eternal, som vil lande på vores lager meget snart. Mens du venter på den lækre læderstøvle kan du se, hvordan Pepe reagerede på sit første par rigtige fodboldstøvler.