Unisport WebTV: Pascal van Essen fra PUMA fortæller om tankerne bag evoSPEED SL

26.06.2015

Skrevet af Jonathan

Den nye evoSPEED SL er den letteste masseproducerede fodboldstøvle nogensinde. Og Pascal van Essen fra PUMA er ikke sikker på at der vil blive ændret på den rekord. Se med i denne video, når han både går ind i de tekniske detaljer af støvlen og tankerne bag og omkring konceptet.

Den største udfordring for PUMA da de skulle designe den nye evoSPEED SL var at ændre folks bevidsthed om at glemme alt hvad de vidste førhen. Udviklingen af den lette fodboldstøvle, krævede nemlig at man startede helt fra bunden og tænkte forfra i konstruktionen og brugen af materialer.

Du kan forudbestille PUMA's evoSPEED SL - Pris: 1.799,-

evoSPEED SL består derfor af en overdel af to forskellige slags nylon - som er flettet sammen. I forfoden er nylon brugt til at bevare stor fleksibilitet og i hælen er det brugt til at gøre støvlen stabil. Præcis som en fodboldstøvle skal være. Det laserskårede skelet som dækker hele overdelen kalder PUMA for SPEEDFRAME og holder foden fastlåst i støvlen.

Og resten? Ja, det kan Pascal jo passende fortælle dig mere om i ovenstående video.

evoSPEED SL er endnu et imponerende bevis på at udviklingen inden for fodboldstøvler har nået et vanvittigt stykke vej siden den første såkaldte letvægtsstøvle blev lavet i 1998. Her fortæller Pascal von Essen om de seneste skridt i deres vej mod deres letteste fodboldstøvle.

ALT_TAG