Atletico Madrid fejrer 20 års jubilæum med ny hjemmebanetrøje fra Nike

24.06.2015

Skrevet af Jonathan

I år er det præcis 20 år siden at Atletico Madrid vandt El Doblete. Et hold som nuværende træner Diego Simeone, udgjorde en vigtig del af. Til ære for klubbens stolte historie har Nike leveret et design der leder tankerne tilbage på en af de største sæsoner i klubbens historie.

Selvom Atletico Madrid er vendt tilbage til den absolutte top af både spansk og europæisk fodbold, så kan de fleste Atleti fans ikke benægte at de stadig drømmer tilbage til de gode gamle dage, hvor Simeone førte klubben til deres største triumf. Derfor kan man også fristes til at kalde Nikes design af den nye hjemmebanetrøje for et billigt trick. For det er en sikker vinder.

Du kan få fingrene i Atletico Madrid Hjemmebantrøje allerede nu - Pris: 629,-

Designet refererer til 1995-96 trøjen gennem forskellige ting. De fem røde striber på fronten af trøjen, de røde ærmer, som går hele vejen op fra nakken og naturligvis med datoerne 1995/96 og 2015/16 printet ind i nakken. Omvendt har Nike designet ryggen helt i den ikoniske Atletico røde farve, hvilket er første gang det er blevet gjort.

For 20 år siden løb Diego Simeone rundt på banen og styrede sine tropper. Nu løber han rundt på sidelinjen og gør det samme. Nike har givet deres input til en ny succesfuld sæson for Atletico Madrid med en ny hjemmebanetrøje.