Unisport WebTV: Héctor Bellerín fortæller om den nye Arsenal hjemmebanetrøje

23.06.2015

Skrevet af Jonathan

Da Arsenal og PUMA for et par uger siden præsenterede hjemmebanetrøjen for den kommende sæson, blev vi inviteret indenfor dørene på Emirates for at tage en lille snak med blandt andre Héctor Bellerín om det nye design. Se hvad han havde at sige til hans nye hjemmebanetrøje her.

Enhver som holder med Arsenal eller som kender nogen, der støtter dem, ved hvor stor en stolthed der er omkring klubben. Det er derfor ikke altid lige nemt at designe nyt tøj til Arsenal, for man ved at der ligger stor forventninger til det. Men efter en succesfuld første sæson har PUMA langt fra været skræmt af opgaven i denne omgang.

Du kan gå ind og forudbestille Arsenal Hjemmebanetrøje lige her - kun 549,-

Den nye Arsenal hjemmebanetrøje er da bestemt også faldet i god jord hos Héctor Bellerín, som synes at PUMA har gjort et rigtig fint stykke arbejde med at inkorporere detaljer, som guldkraven og de røde striber. Og han glæder sig da også til at træde ind på Emirates til en ny sæson i jagten på Premier League guldet.

Hvis du ser godt ud, så føler du dig også godt tilpas. Sådan lyder det fra Bellerín. Og han er overbevist om at han kommer til at føle sig rigtig godt tilpas i denne nye Arsenal hjemmebanetrøje.