15. december - Åbningen af Verdens bedste fodboldbutik

15.12.2015

Skrevet af Mathias

12/12 er en dato vi kommer til at huske i meget lang tid her på Unisport kontoret, fordi det markerede dagen vi officielt åbnede vores nye flagship butik på Strøget. Vi vil nødigt gøre denne blogpost til en ananas i egen juice-forestilling, men vil hellere tage jer igennem hvordan den travle dag gik, hvor vi i hvert fald havde det rigtig sjovt. Få et kig på billederne fra eventet her.

I forberedelse på den specielle dag havde vi sat en bane op inde i butikken, hvor vi havde inviteret en god håndfuld venner med til at afholde en turnering. Freestylere, panna-spillere og futsal mestrer, som Vvbasvv, Daniel Dennehy, Learn2Freestyle og mange andre, troppede op og leverede noget af et show, med neller i lange baner.

Drømme og mareridt bliver til virkelighed i @worldsbestfootballstore... @aminamhamdi @pannahouse #worldsbestfootballstore #panna

En video slået op af Unisport.dk (@unisport) den

En af de pannaer vi var allergladest for her på kontoret, var da en af vores kollegaer blev fuldstændig ødelagt af en 11 årig. Det skal naturligvis med, at ham den lille spiller for Panna House og selvfølgelig er helt vanvittig god, men det vælger vi at glemme lidt og fortsætter med at grine af Marius og gøre ham berømt på internettet.

I turneringen blev freestyle spillerne i sidste ende slået ud af futsal og panna holdende. Det betød dog at de havde tid til at sætte et lille show på for os og holy S#!t de leverede! Nogle af de comboer de laver er helt vanvittige og PWG specielt fortjener respekt. Tror bare vi lader videoen herunder tale for sig selv. (Mind=Blown)

Did probably my best lower combo ever today at the @worldsbestfootballstore 😦😦😦 #rldesignz #team433 #unisportlife #bestoffootball @unisportstore 🎥: @learn2freestyle #futbolsport

En video slået op af Philip Warren Gertsson (@pwgfreestyle) den

Vinderne af turneringen i The World’s Best Football Store, som blev overrakt Unisport trofæet var Zen of Futsal. De var i den grad værdige vindere og endte faktisk også på andenpladsen i Nike Winner Stays turneringen, som fandt sted i Amsterdam dagen efter. Det viser egentlig bare hvor sindssygt dygtige de er og tillykke med begge bedrifter herfra.

Det vigtigste med eventet var at alle havde det sjovt og vi fik vist vores nye butik frem. Vi formåede begge dele og vil rigtig gerne sige tak til alle som var med eller som så eventet på livestream. Vi håber at se jer igen!