11. december - Når PWG tager sit freestyle game til næste niveau

11.12.2015

Skrevet af Jonathan

Julen flyver afsted og der er skruet helt op for WebTV holdet, i takt med at de forsøger at give jer den bedste fodbold underholdning. I dag er det blevet PWGs tur til at stå i rampelyset. Det er blevet tid til en vild omgang jule-tutorial.

Siden han sluttede sig til Unisport WebTV har PWG forsøgt at lære det håbløse freestyle tilfælde, JayMike, nogle af de mest basale freestyle tricks. Det har dog ikke været udfordrende nok for jer derude. Derfor løfter PWG lige niveauet en lille smule.

Og med en lille smule mener jeg at han hiver et trick op af hatten, som praktisk talt kun 3 freestylere i hele verden kan performe. Så hvis du er blandt dem der har gabt over vores tidligere tutorials, så er jeg sikker på at det her afsnit heller ikke vil give dig sved på panden...

PWG er blandt verdens absolut bedste freestylere og vi er stolte af at have ham her i huset. Tricket i dagens jule afsnit viser lige præcis, at PWG ikke bare er ligesom alle andre. Prøv det af og vis os hvad du kan på Instagram.