Oplev Messi udstilling i verdens bedste fodboldbutik

13.12.2015

Skrevet af Jonathan

Han er manden alle gerne vil være. Et gudsbenådet talent. Han har slået alle rekorder og så har han selvfølgelig også sin helt egen silo af fodboldstøvler. Leo Messi er på toppen af verden og nu kan du også se en udstilling dedikeret til den legendariske troldmand i verdens bedste fodboldbutik.

I går afholdt vi den officielle åbning af vores nye Flagship Store på Strøget i København. Her kunne gæster og forbigående se, hvordan vi med den nye butik har skabt et univers, der tager passionen for fodbold til et nyt niveau. En af de ting som virkelig skiller sig ud fra andre butikker af vores Staircase Exhibition, som viser udstillinger af forskellige fodboldrelaterede ting. Ved åbningen kan du for eksempel se en hel væg fyldt ud med adidas prototyper, mens den anden væg viser et udsnit af historien om Leo Messi.

Messi fik for nyligt en ekstremt limiteret model kaldet 10/10. Den vil udkomme den 10. oktober hvert år. Teknologisk set er den identisk med den almindelige Messi-støvle, men udover at den ser decideret sprød ud og kun kunne fås af Messi, hans 11 Backed By Messi-spillere og 89 andre i verden, så kunne den kun købes i Barcelona d. 10/10. Og ja, man skulle sove foran butikken…

Der var ingen i Unisport som rent faktisk sov foran butikken for at få fingre i modellen. Til gengæld har adidas været så elskværdige at låne os den, sammen med alt andet Messi gear til vores udstilling i butikken. Hvis du ikke allerede har set den, så tag da et smut forbi og få en fodboldoplevelse ud over det sædvanlige.