PUMA og Arsenal præsenterer ny stilren hjemmebanetrøje

17.06.2015

Skrevet af Jonathan

PUMA kunne i går nat løfte sløret for Arsenals nye hjemmebanetrøje. Det gjorde de ved et fornemt lysshow på Emirates stadion. Det er blot anden gang at PUMA leverer trøjer til Arsenal, men en ting er sikkert: De forstår at gøre et nummer ud af det…

… Og baseret på sidste års succes er der ikke noget at sige til at PUMA endnu engang havde inviteret nogle af Arsenals PUMA spillere til at præsentere den nye hjemmebanetrøjen foran 1.000 heldige fans. Trøjen bærer på et klassisk look med et par moderne design elementer til at give trøjen det kant, som mange af Arsenals spillere også har.

Arsenals spillere er fyldt op med selvtillid efter at de i den netop overståede sæson igen vandt FA Cup’en og det samme er deres fans, som der rent faktisk er et par stykker af inde hos os. Jeg spurgte et par af dem, hvad de synes om PUMA’s nye design til Gooners.

Du kan gå ind og forudbestille Arsenal Hjemmebanetrøje lige her - kun 549,-

“Jeg synes den er stilren og flot. Specielt gulddetaljerne giver den noget ekstra som jeg syntes manglede sidste sæson.” sagde Marius, som inden sidste år havde indgået et væddemål med JayMike om at Arsenal ville slutte over Manchester United.

Mathias havde ikke indgået noget væddemål inden sidste sæson, men han er svært tilfreds med designet: "Jeg synes Puma har gjort et godt stykke arbejde med trøjen. Looket er gennemført, og har små detaljer der leder tankerne tilbage til de legendariske trøjer fra slut 90'erne".

PUMA og Arsenal fortsætter succesen fra sidste år og håber at sidste sæson blot var springbrættet til noget større. Herinde er der en grundlæggende stor tilfredshed med resultatet herinde. Hvad synes du om Arsenals nye hjemmebanetrøje?