adidas lancerer nye trøjer til F.C. København | Klassisk look til Løverne

19.07.2021

Skrevet af William

adidas lancerer både hjemme- og udebanetrøje til F.C. København. Se dem hos Unisport i dag!

Sidste sæson sluttede en smule skuffende for F.C. København, der endte på en andenplads - 14 point efter vinderne fra FC Midtjylland. Det skal der laves om på i den kommende sæson, hvor Løverne nok engang kommer til at skulle gå efter guldet. Ligesom de gør hvert eneste år.

adidas har i dag løftet sløret for de trøjer, de skal spille med i 2021/22-sæsonen. Og de har faktisk valgt at offentliggøre både hjemme- og udebanetrøjen samtidigt. Der er tale om klassisk hvid, der skal bruges hjemme i Parken og en sort udebanetrøje til besøg på rivalernes baner.

Hjemmebanetrøjen har fået en nyt look. Væk er adidas-striberne på skuldrene og ærmerne. I stedet er de rykket ned på siden af trøjen. De er holdt i en blå farve. adidas-logoet på venstre bryst er også blåt. I nakken er Københavns byvåben, som FCK har benyttet sig af på sine trøjer de seneste sæsoner. En stolt måde at repræsentere sin by og ophav på.

Udebanetrøjen er sort, men i samme design som hjemmebanetrøjen. Her er adidas-striberne og logoet hvidt. På ærmerne er der dog tilføjet en blå ribkant til at brække mønsteret lidt.

Fælles for de nye trøjer er én stor udskiftning. Nemlig sponsor-trykket. Gennem flere år har Carlsberg været synonym med FCK. Men i år er Carlsberg rykket op som ærme-sponsor og i stedet er Unibet kommet på brystet af trøjerne.

Du kan tjekke de nye FCK-trøjer ud hos Unisport i dag! Du skal bare klikke lige her!