Joga Bonito | Nike tager os med ned af 'memory lane'

29.05.2021

Skrevet af Lasse

Vi er mange der husker de ikoniske Joga Bonito reklamer fra Nike. Nu bringer Nike 'Joga Bonito' tilbage gennem en tøjkollektion. Læs mere nedenfor!

Prøv at forestil dig følgende; Nogle af de største fodboldstjerner i verden bliver fulgt i deres dagligdag, hvor de hygger sig, laver vanvittige fodboldtricks og egentlig bare nyder det smukke spil ude på gaden, på træningsbanen og i omklæsningsrummet. Tilføj derudover en vaskeægte legende, der følger med i det hele. Ja, så har du nogle af ingrdienserne fra Joga Bonito kampagnen, som blev vist i midten af 00'erne. En kampagne, der inspirerede alle de unge fodboldspillere til altid at spille fodbold - uanset forholdende.

Joga Bonito kampagnen inkluderede stjerner såsom Cristiano Ronaldo, Ronaldinho, Thierry Henry, Zlatan Ibrahimovic, Wayne Rooney og endda endnu flere… Og så var Eric Cantona værten for det hele! Det lyder som det rene vanvid - men det er faktisk sandt! De mest ikoniske reklamer, som vi kan huske er følgende:

- Ronaldinhos overligger på overligger

- Zlatan Ibrahimovićs duel med Cristiano Ronaldo

- Det brasilianske landshold, der spiller samba-fodbold i omklædningsrummet

- Thierry Henry der spiller 5-v-5 i Londons gader

Nu bringer Nike det ikoniske ‘Joga Bonito’ tilbage - som på dansk betyder: ‘Det smukke spil’. De gør de gennem en fed tøjkollektion, der har det legendariske Joga Bonito logo på sig. Du kan både finde t-shirts, hættetrøjer, træningsbukser, shorts, en jakke, en indendørsstøvle og en hvid/guld fodbold. Joga Bonito-kollektionen er perfekt til sommeren, i vores øjne! Og forhåbentlig laver Nike snart endnu flere Joga Bonito reklamer. Vi krydser i vhert fald vores fingre!

Hvis du også er oppe at køre over, at Joga Bonito er vendt tilbage, så klik her og udforsk kollektionen.